ponedeljek, 15. december 2014

Markov Dinozaver party

Tudi Mark si je za svoj rojstni dan zaželel tematsko zabavo. Najbolj zanimivi so bili dinozavri. In seveda, sva šla v akcijo.


Idej sva si nabrala - ogromno! Potrebovala sva ideje za vabilo, za hrano in igre. Otroci so se zbrali dopoldan in ker so zelo aktivni, so bile takšne tudi igre. Pomožna tema je bila voda, saj smo želeli izkoristiti poletje in igro zunaj. Na žalost nam je vreme malo nagajalo, a vseeno je bilo odlično.

Za vabilo sva izbrala preprost format, malo sva ga postarala, da je deloval bolj 'fosilno'. Markova najljubša barva je svetlo zelena, zato je bila to tretja rdeča nit zelena barva. Začela sva s pentljico na vabilu ;)


Pri hrani sva pazila, da bi zdržala tudi višje temperature, kar na koncu ni bilo pomembno. Poleg sladkarij, sva pripravila tudi sadje. Razočarana sem, da to ostaja, čeprav tudi drugih stvari niso veliko pojedli.












Pripravila sva tudi zahvalna darilca. Vsak od otrok je dobil dinozaverčka z zahvalnim sporočilcem. 



In pomembne so bile igre. Igrali smo se z vodo. Najprej smo postavili stolp iz konzerv, katere smo podirali z vodno žogico. Žogica je bila iz blaga in se je hitro napila vode. S tako, mokro, špricajočo žogico, smo podirali konzervice. Bili smo ošpricani, malo mokri, a smo se komaj ločili od igre. 


Druga igra je bil poligon. Pri njem smo morali paziti na vodne balone. Vsak od otrok je dobil svoja dva vodna balona, ki jih je ali kotalil po tleh ali je z njimi puzal ali pa skakal. In balona sta seveda morala biti na koncu cela. Ekipam smo merili čas in odlično so se odrezali. 


Sledilo je fotografiranje. Postavila sem enobarvni pano z nekaj drevesnimi vejami. 




S tretjo igro sem otroke želela umiriti. In to smo dosegli s slanim testom. Seveda smo izrezovali dinozavre. In tudi nekaj drugih motivov. 




Vse to je pripeljalo do tortice. 



Otroci so uživali in drugo leto spet pridejo ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar